Hotel Koldingfjord

Kategorier: HTML+CSS, Typo3

Udsigt ud til fjorden på Hotel Koldingfjord er skøn og service er et af nøgleordene, men gennem tiden har de flotte bygninger været brugt til lidt af hvert. De startede som julemærkesanatorium for børn ramt af tuberkulose, er sidenhen blevet anvendt af Åndssvageforsorgen og i dag danner de rammerne omkring Hotel Koldingfjord.

Louisehøj er Hotel Koldingfjords flotte og eksklusive mødefaciliteter, som ligger lige ved siden af Hotel Koldingfjord, hvor man kan arbejde fuldstændig uforstyrret i private rammer med egen indgang og egen have.

Café Koldingfjord ligger i kælderen i et af byens vartegn, nemlig Koldinghus, og som gæst får man en unik og anderledes caféoplevelse i de historiske og rustikke omgivelser.

Designet, som går igen på alle tre websites, har samme opbygning, mens farver og grafiske elementer ændrer sig. Min opgave var at implementere designet i Typo3 CMS.
Vigtige detaljer på de tre websites er de rolige billedskift med billeder inde- og udefra og afspejler atmosfæren på hotellet, booking bokse så kunder nemt kan bestille et ophold og de kan samtidig se hvad de har på menuen netop nu.
Designet blev udarbejdet af en kollega.

www.koldingfjord.dk
www.louisehøj.dk
www.cafekoldinghus.dk
(oprindelig side er ikke længere online)